Training Ladies ONLY

  • velodrome-amsterdam

    Training voor Vrouwen in het Velodrome 

    Om vrouwen te stimuleren op de wielerbaan te rijden organiseren Marjan en Carolien een serie trainingen voor ‘Ladies Only’ in het Amsterdamse Velodrome 

    Iedereen is welkom; wel of geen ervaring. Je hebt geen basiscertificaat nodig.We maken de trainingen leuk en geschikt voor elk niveau.

    Doe dus vooral ook mee als je al meer ervaring hebt op de baan!De begeleiding wordt verzorgd door meerdere trainsters.

    Er is voldoende aandacht voor elk niveau! 

    De eerste training van elk blok duurt 2,5 uur zodat iedereen ook de eerste keer veel gefietst heeft.Aanwezigheid bij de eerste training van het blok verplicht: daar maken we de afspraken om veilig en leuk met elkaar te kunnen trainen. Handig als je daar bij bent. Lukt dat echt niet neem dan contact op voor een oplossing. Je schrijft je in en betaalt vooraf voor alle trainingen van het blok.

    Uiterste afmelddatum = 19 september voor blok 1, 16 oktober voor blok 2, 14 november voor blok 3, 18 december voor blok 4.

    Na de uiterste datum is afmelden met restitutie niet mogelijk, wel mag je jouw plek doorgeven aan een ander.We hebben nu eenmaal voldoende deelneemsters nodig om de trainingen te kunnen organiseren. Laat wel even weten wie jouw plek overneemt. Als er nog plek is kan je na de uiterste datum nog wel inschrijven.

    • Kosten 56,- per blok voor de trainingen en begeleiding door meerdere trainsters.Blok 3 kost 43,- omdat het maar 3 trainingen zijn i.p.v. 4.

    Heb je een huurfiets nodig dan kun je die voor 11,- huren op de wielerbaan. 

    Kijk voor inschrijven op www.velodrome-amsterdam.nl  onder het kopje trainingen en dan aanmeldpagina

  • velodrome-amsterdam

    Dames.   va 18 November start weer het tweede trainingsblok ONLY LADIES.

    de eerste training van een blok van 4.

    Er zijn nog plaatsen DUS SCHRIJF SNEL IN via  www.velodrome-amsterdam.nl/trainingen