Het is geen grap

  • Baanfan

    Gelezen op de site van Baanwacht.

    In de maand oktober is er wel een aangename temperatuur ( ca 30 graden)

    maar deze maand valt er ook heel veel regen.

    De Velodrome National bij Parijs lijkt mij een betere locatie.

    of wil men daar deze winter een Wereld Beker wedstrijd?

    Verzoek organisatie EK baanwielrennen komt uit Caribisch gebied!

    Informatie die wij aantroffen op bladzijde 11 van de notulen van het ‘Bureau exécutif de la Fédération Française de Cyclisme (FFC) (Raad van bestuur van de Franse wielerbond) De vergadering o.l.v. David Lappartient vond in maart jl. plaats.

    Het regionale comité van Guadeloupe heeft grote interesse om het EK baanwielrennen voor elite in oktober 2014 op de onoverdekte betonnen baan te Baie-Mahault te houden. In het Franse overzeese departement gelegen in de Caribische Zee werd in 2009 het Franse nationaal kampioenschap gehouden.

    Citaat:

    12. Championnats d’Europe sur piste « élites » 2014

    David Lappartient fait part du très vif intérêt du comité régional de Guadeloupe à l’organisation des Championnats d’Europe sur piste « élites » 2014 sur le vélodrome « Amédée Detraux » à Baie-Mahault, pour une réalisation en octobre

  • Baanwacht

    Het is dus inderdaad geen grap

    EK baanwielrennen definitief naar Caribisch gebied

    De Europese Wielerbond (UEC) maakte vandaag via een tweet bekend dat het EK baanwielrennen van 16 t/m 19 oktober plaats vindt op de open betonnen baan van het the Vélodrome A. Detraux, Baie-Mahault te Guadeloupe (Frankrijk)

    In het Franse overzeese departement gelegen in de Caribische Zee werd in 2009 het Franse nationaal kampioenschap gehouden.

    Ook werd er door de UEC getweet dat het EK achter de derny v dit jaar plaats vindt in Denemarken

    “The UEC Derny European Championships will take place at “Ballerup Super Arena”, Kopenhagen (Denemarken) 31 okt. t/m 1 nov.

  • DeRosa

    Alstublieft….vertel ons dat het WEL een grap is!!!!!

    Heerst er soms een ernstige kwalijke virus bij de UEC en UCI om steeds maar weer met de meest idiote idee'en en besluiten te komen…..wat is er aan de hand daar?

  • Stayerslijn

    Ja het is een grap. Gewoon een dure grap voor de bonden en een mooie grap (uitje) voor de bobo's.

    Valt in de de categorie: “ze dronken een glas, plasten een plas en alles bleef zoals het was”

    (vrij naar “Tweede Vervolg van de Latijnsche en Nederduitsche Keurdichten, bijeen verzameld door de liefhebberen der oude Hollandsche Vrijheit”. Dichter onbekend, over de vergadering van de Staten Generaal uit 1728")